Dit is Rome

Fietstocht door Rome

Fietstocht Rome

Een ideale manier om de prachtige stad Rome te leren kennen is door middel van een 3-4 uur durende fietstocht, met Nederlands sprekende gids! Je fietst door rome en ontdekt monumenten, kerken, pleinen... je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden in Rome maar ook verborgen steegjes die prachtig zijn maar minder bekend. 

Tijdens deze fietstocht ddoor Rome kom je ook langs plekken met een fantastisch uitzicht over de stad. Je ontdekt ruïnes en je stopt op diverse plekken om foto's te maken of om even uit te rusten onder het genot van een ijsje of heerlijke italiaanse koffie. 

Bij de tour is ook een bezoek aan het Pantheon inbegrepen (zonder gids). Andere bezienswaardigheden die worden bezocht zijn de Trevifontein (alleen bij de ochtendtour), Spaanse trappen (alleen bij de ochtendtour), Piazza Navona, Circus Maximus (alleen bij middag- en avondtour), Engelenburcht (alleen bij middag- en avondtour) en nog veel meer. 

Door deze fietstocht door Rome te maken leer je deze stad kennen op een ontspannen manier met een vakkundige gids. Een fiets met versnellingen, helm, en eventueel een regenjas, zijn inbegrepen. De afgelegde afstand is ongeveer 16 kilometer. 

Share this page